We zijn allemaal helers

Bijgewerkt: feb 24

Ik zie elke dag mensen die door een intens maar ook mooi proces gaan.. die werken aan hun persoonlijke- of spirituele ontwikkeling, aan meer bewustzijn.. Dit lijkt wel vanzelf te gaan in deze tijd..


Misschien ben je je minder bewust hiervan, heb je het te druk met het hectische leven van dit moment en probeer je alle ballen hoog te houden… maar ook in jou is het proces bezig. Van meer bewustzijn.. heling. Alles wat er nu gebeurd is nodig..
Er zijn diepgaande veranderingsprocessen gaande. In mijzelf en overal om me heen voel en zie ik het… Meer dan ooit worden de diepste lagen aangeraakt in ons, om in het licht gezet te worden en voorgoed op te ruimen.. Meer dan ooit worden oude trauma’s en karma losgelaten.. Meer dan ooit worden we wakker en komen we samen voor meer verbinding.. Meer dan ooit vind er een intense heling plaats in ons allemaal, om steeds meer te worden wie we werkelijk zijn.

Er komt meer bewustzijn, meer licht.. en hierdoor ook meer donker en pijn naar de oppervlakte. Maar de overwinning van licht en liefde is al duidelijk voelbaar..

We hebben allemaal hetzelfde verlangen. We zijn allemaal helers.. van onszelf en van de wereld, van deze tijd.. Alles is met elkaar verbonden.

Door te werken aan ons eigen bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, helpen we iedereen om ons heen en in ons systeem… Door gewoon onszelf te zijn.

Er is altijd hoop; wij zijn het licht Het is tijd om uit te stralen wie we werkelijk zijn!

“We are the ones we have been waiting for’.
Liefs Annemoon


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Telefoon: 06-53709018

Mail:  info@praktijkannemoon.nl

Sint Josephstraat 36 4901 GN Oosterhout

Referenties

Mijn healing bij Anne was heftig maar helend. Ik had het bij geen ander willen ervaren, zo lief en empatisch als zij is. In alles was te merken dat Anne dit met zoveel liefde doet dat je je vanzelf overgeeft aan haar kracht.
Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en zij doet de rest. Dankjewel Anne! X

Veronique Hoosemans

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn laatste nieuws, blogs, activiteiten en aanbiedingen?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!
 

Volg mijn nieuwsbrief

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
A (5).jpg

buiten-gewoon-jezelf 

2021 site design by Anouska.Gloudemans