top of page
A (13).jpg

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen).

Wanneer hier blokkades zitten kan dat zorgen voor lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.

 

Het doel: 
Lichaam, geest en ziel weer in balans brengen

Het laten doorstromen van universele levensenergie 

De oorzaak van de blokkade aanpakken

Lichamelijke en psychische klachten verminderen

Innerlijke rust en balans

Healing 

-Gewoon Energie-

Alles is energie. Met deze energie werk ik tijdens een healing. Energie kan stromen of geblokkeerd zijn door allerlei oorzaken. D.m.v. een healing kun je deze blokkades achterhalen en weer in balans brengen, waardoor je weer meer vrede kunt bereiken in lichaam, geest en ziel. 

Energy Healing

Bij een healing maak ik gebruik van universele levensenergie. Deze levensenergie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen van de mens op elk niveau. Het wordt door handoplegging doorgeven (met kleding aan onder een dekentje in een ontspannen ruimte), waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Ik kijk per persoon en moment wat er mag gebeuren. Je krijgt een behandeling afgestemd op jou, waarbij ik gebruik maak van de energie van de bron, gidsen, helpers en mijn intuïtie, gecombineerd met verschillende healing methoden: Reiki, Magnetiseren en Sjamanistische healingtechnieken.

 

Naast het behandelen van het energetisch lichaam (chakra's en aura), kunnen we ook systemisch werk doen, regressie, zielsreizen, visualisaties, etc. Wat jij nodig hebt op dit moment om stappen te maken in jou helingsproces. De behandeling kan ook in stilte worden gegeven, voor een optimaal moment van ontspanning. Na de behandeling geef ik je dan terug wat ik tegenkwam voor meer bewustwording en heling.​

 

Wat een healing kan doen

  • Je energie in balans brengen.

  • Het revitaliseren van je zelfhelend vermogen en levensenergie

  • Meer bewustzijn krijgen

  • Lichamelijke en psychische klachten verminderen

  • Het loslaten en transformeren van emoties, trauma’s, patronen en blokkades

  • Opladen met positieve energie 

  • Bij jezelf en in je kracht komen

  • Het vinden van innerlijke rust & balans

  • Van je hoofd naar je hart & thuiskomen bij jezelf

 

De behandeling:
Tijdens de behandeling stem me af op jou energie en lees je energie.

Ik behandel de chakra's en de aura en wat ik daarbij tegenkom.
Na of tijdens de behandeling zal ik vertellen wat ik tegenkom. Op deze manier kun je bewust mee werken aan je persoonlijke ontwikkeling en heling.

Na de behandeling

De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste dagen tot 3 weken). In deze tijd kun je even extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word soms eerst even erger. Dit is normaal. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties. 

Bij vragen of klachten kun je altijd contact met mij opnemen. Nazorg is belangrijk bij healing.

Healing op afstand 

Voor mensen die te ver weg wonen of om een andere reden niet naar de praktijk kunnen komen, bied ik ook healing sessies aan op afstand. 

Het werken op afstand vind ik een hele fijne manier van werken. Je blijft lekker in je eigen omgeving, hebt geen (hectische of lange) reis achter de rug, waardoor je sneller ontspannen bent. En energie werkt net zo goed op afstand als live.
 

Voor een healing op afstand heb ik een recente foto nodig, en eventueel je hulpvraag. Je kunt deze sturen via whatsapp naar 06-53709018. 
Na de behandeling krijg je een terugkoppeling, met kaartjes die ik voor je heb getrokken, met een reading voor jou.

bottom of page