top of page
A (13).jpg

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen).

Wanneer hier blokkades zitten kan dat zorgen voor lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.

 

Het doel: 
Lichaam, geest en ziel weer in balans brengen

Het laten doorstromen van universele levensenergie 

De oorzaak van de blokkade aanpakken

Lichamelijke en psychische klachten verminderen

Innerlijke rust en balans

Healing 

-Gewoon Energie-

Alles is energie. Het is in ons en overal om ons heen, en alles is met elkaar verbonden. Met deze energie werk ik tijdens een healing. Energie kan stromen of geblokkeerd zijn door allerlei oorzaken. D.m.v. een healing kun je deze blokkades achterhalen en weer in balans brengen, waardoor je weer meer vrede kunt bereiken in lichaam, geest en ziel. 

 

Woon je te ver weg of heb je een andere reden waardoor het lastig is om naar de praktijk te komen? Dan is een healing op afstand een mogelijkheid. Energiewerk werkt net zo goed op afstand.

Veel mensen ervaren een healing op afstand als heel fijn. Omdat ze hetzelfde ervaren als bij een life-healing, maar ze thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving.

De effecten van een afstandsheling zijn hetzelfde als bij een live behandeling. Voor mij is het geen verschil of ik je in de praktijk behandel of op afstand.

Wat een healing kan doen

 • Je energie in balans brengen.

 • Het revitaliseren van je zelfhelend vermogen

 • Meer bewustzijn krijgen

 • Lichamelijke en psychische klachten verminderen

 • Het loslaten en transformeren van emoties, trauma’s, patronen en blokkades

 • Opladen met positieve energie en levenskracht

 • Bij jezelf en in je kracht komen

 • Het vinden van innerlijke rust & balans

 • Van je hoofd naar je hart & thuiskomen bij jezelf

 

Werkwijze

Ik geef een healing afgestemd op de persoon, waarbij ik gebruik maak van de energie van de bron, gidsen, helpers en mijn intuïtie, gecombineerd met verschillende healing methoden: Reiki, Magnetiseren en Sjamanistische healingtechnieken.

 • Reiki betekend ‘universele levensenergie’. Deze energie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen van de mens op elk niveau. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze waarbij deze universele levensenergie en levenskracht door handoplegging word doorgeven, waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden.

 • Bij Magnetiseren wordt er naast het overbrengen van universele levensenergie, gericht op de klacht of blokkade gewerkt, en krijg je inzicht over de oorzaak ervan.

 • Bij Sjamanistische healing maak ik gebruik van technieken en rituelen van Noord Amerikaanse indianen. D.m.v. sjamanistische healing technieken kunnen we bijvoorbeeld negatieve karmische verbindingen losmaken, zielsdelen terughalen en voorouderlijnen opschonen

 

 

De behandeling:
Tijdens de behandeling stem me af op jou energie en lees je energie d.m.v. een recente foto.

Ik behandel de chakra's en de aura en wat ik daarbij tegenkom.
Na de behandeling krijg je een verslag waarin ik oms
chrijf wat ik gedaan heb en wat ik tegenkwam. Op deze manier kun je bewust mee werken aan je persoonlijke ontwikkeling en heling.

Na de behandeling

De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste dagen tot 3 weken). In deze tijd kunnen mensen even extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word soms eerst even erger. Dit is normaal. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties Door deze bewust te erkennen en doorvoelen word het sneller opgeruimd uit je systeem.

Kosten

45 min. € 55,-

bottom of page