A (13).jpg

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen).

Wanneer hier blokkades zitten kan dat zorgen voor lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.

 

Het doel: 
Lichaam, geest en ziel weer in balans brengen

Het laten doorstromen van universele levensenergie 

De oorzaak van de blokkade aanpakken

Lichamelijke en psychische klachten verminderen

Rust en ontspanning

Voor wie?


Healing is goed en fijn voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of te maken heeft met lichamelijke, mentale, emotionele en/ of spirituele klachten.
Healing werkt op het energieniveau en kan daardoor een goede behandelmethode zijn bij vele uiteenlopende klachten.
Healing is ook goed toepasbaar bij baby’s, kinderen en dieren. Het is een goede aanvulling op reguliere gezondheidszorg. Het is gebleken dat het genezingsproces hierdoor kan worden versneld. Wat een healing kan doen:

*Je energie in balans brengen
*Je goed gronden
*Rust in je hoofd en in je leven creëren
*Het revitaliseren van je zelfhelend vermogen
*Lichamelijke en psychische klachten verminderen
*Opgeslagen emoties en nare gebeurtenissen loslaten
*Bevrijding van blokkades en inzicht in wat het je te leren heeft
*Opladen met positieve energie en levenskracht
*Bij jezelf en in je kracht komen
*Leven vanuit je hart
Healing methoden:


Bij een behandeling maak ik, afgestemd op de persoon, gebruik van de energie van de bron, gecombineerd met verschillende healing methoden: Reiki, Magnetiseren, Acces Bars en Sjamanistische healingtechnieken. Reiki betekend letterlijk ‘universele (rei) levensenergie (ki)’. Deze energie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen van de mens op elk niveau. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze waarbij deze universele levensenergie en levenskracht door handoplegging word doorgeven, waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden. Magnetiseren is net als Reiki het overbrengen van universele energie en levenskracht. Maar bij magnetiseren wordt er gericht op de klacht of de blokkade gewerkt. Daarnaast werk je bij magnetiseren op een dieper intuïtief niveau. Hierdoor kun je niet alleen aan de blokkade werken maar ook antwoord krijgen waarom deze is ontstaan. Acces Bars is een zachte behandelwijze waarbij er 32 punten op het hoofd (en een paar op handen en voeten) worden aangeraakt, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties en blokkades los te laten. Waardoor je direct ontspanning, energie, rust en ruimte ervaart. Het is een soort reset van je brein. Wat veel doet voor je mentale, lichamelijke en psychische welzijn. Bij Sjamanistische healing maak ik gebruik van technieken en rituelen van Noord Amerikaanse indianen. Door sjamanistische healing kan ik bijvoorbeeld de aura reinigen, verbindingen losmaken, delen die niet van jou zijn teruggeven aan voorouders, zielsdelen terughalen, levenskracht terugbrengen in het lichaam en oude blokkades opheffen.
Mijn werkwijze:


Ik werk vanuit oosterse geneeswijzen en religie, en de oude wijsheden en principes van sjamanisme (natuurreligie).
Daarnaast coach ik je waarbij je meer bewustzijn, inzicht en tools krijgt, zodat je je goed kan blijven voelen en jezelf leert te helen.

  • Ik geef alleen healingen aan mensen die hiervoor zelf toestemming hebben gegeven. (Bij kinderen tot 6 jaar is de toestemming van de ouders goed).
  • Ik kan alleen met je werken als je echt bereid bent om aan jezelf te werken en stappen wilt maken in je heling en transformatieproces.
  • Eigen verantwoordelijkheid nemen is hierbij erg belangrijk. Een leraar opent een deur, maar je moet zelf naar binnen gaan.
De (life) behandeling Bij een healing lig je op een behandeltafel onder een deken in een rustige omgeving met ontspannende muziek. Healing word door handoplegging doorgegeven op het lichaam (op de kleding) tot een paar centimeter boven het lichaam. Tijdens een behandeling lees ik jou energie. Ik kan dingen aan je teruggeven die ik tegenkom. Ook kunnen we hier gelijk mee aan de slag gaan. Op deze manier werken we bewust aan je klacht op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied.
Een healing kan desgewenst ook in volledige stilte gegeven worden. In dit geval zullen we na de behandeling de reading en adviezen bespreken. Na de behandeling: De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste week tot 3 weken). In deze tijd kunnen mensen extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word soms eerst even erger. Dit is normaal. Belangrijk is om veel water te drinken, en bewust aandacht te geven aan je emoties en oude beperkende gedachten en patronen. Door deze bewust te erkennen en doorvoelen word het opgeruimd uit je systeem.
Healing op afstand


Woon je te ver weg of heb je een andere reden waardoor het minder fijn of lastig is om naar de praktijk te komen? Dan is een healing op afstand ook mogelijk!
Energiewerk werkt net zo goed op afstand.

Veel mensen ervaren een healing op afstand als heel fijn. Omdat ze hetzelfde ervaren als bij een life-healing, maar ze thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving. De effecten van een afstandsheling zijn hetzelfde als bij een live behandeling. Voor mij is het geen verschil of ik je in de praktijk behandel of op afstand. Ik stem me af op jou energie en lees energie d.m.v. een foto. De Behandeling: Het is fijn als je tijdens de behandeling rustig zit of ligt om de energie goed te kunnen voelen en zijn werk te laten doen. Dit is niet per se noodzakelijk. De energie doet ook zijn werk tijdens bezigheden. Maar een rustmoment inplannen voor jezelf is wel erg fijn zodat je de energie bewust kunt ontvangen en je proces bewust kunt aangaan. Ik stem me volledig op jou af en lees je energie. Hierna behandel ik de blokkades, reinig je energie en stuur helende energie, om alles weer zoveel mogelijk in balans te brengen. Ik behandel 15 minuten. Hierna kunnen we 15 minuten bellen om de behandeling te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Of ik mail je na de behandeling mijn bevindingen in een verslag. (laat weten wat je wilt bij het boeken aub).
Je krijgt dan een reading van je energiesysteem, blokkades en andere eventuele bijzonderheden. Ik geef ook adviezen en tips voor wat je zelf kunt doen voor jou heling. Tot slot trek ik nog een kaart met een boodschap voor je.