A (13).jpg

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen).

Wanneer hier blokkades zitten kan dat zorgen voor lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.

 

Het doel: 
Lichaam, geest en ziel weer in balans brengen

Het laten doorstromen van universele levensenergie 

De oorzaak van de blokkade aanpakken

Lichamelijke en psychische klachten verminderen

Innerlijke rust en balans

Healing 

-Gewoon Energie-

Alles is energie. Het is in ons en overal om ons heen, en alles is met elkaar verbonden. Met deze energie werk ik tijdens een healing.

Wat een healing kan doen

 • Je energie in balans brengen.

 • Het revitaliseren van je zelfhelend vermogen

 • Lichamelijke en psychische klachten verminderen

 • Het loslaten en transformeren van emoties, trauma’s, patronen en blokkades

 • Opladen met positieve energie en levenskracht

 • Bij jezelf en in je kracht komen

 • Het vinden van innerlijke rust & balans

 • Van je hoofd naar je hart & thuiskomen bij jezelf

 

Werkwijze

Ik geef een healing afgestemd op de persoon, waarbij ik gebruik maak van de energie van de bron, gidsen, helpers en mijn intuïtie, gecombineerd met verschillende healing methoden: Reiki, Magnetiseren, Sjamanistische healingtechnieken en Acces Bars.

 • Reiki betekend ‘universele levensenergie’. Deze energie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen van de mens op elk niveau. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze waarbij deze universele levensenergie en levenskracht door handoplegging word doorgeven, waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden.

 • Bij Magnetiseren wordt er naast het overbrengen van universele levensenergie, gericht op de klacht of blokkade gewerkt, en krijg je inzicht over de oorzaak ervan.

 • Bij Sjamanistische healing maak ik gebruik van technieken en rituelen van Noord Amerikaanse indianen. D.m.v. sjamanistische healing technieken kunnen we bijvoorbeeld trancereizen maken, negatieve karmische verbindingen losmaken, zielsdelen terughalen, voorouderlijnen en vorige levens opschonen.

 • Acces Bars is een zachte behandelwijze waarbij er 32 punten op het hoofd (en een paar op handen en voeten) worden aangeraakt, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties en blokkades los te laten. Waardoor je direct ontspanning, energie, rust en ruimte ervaart. Het is een soort reset van je brein. Wat veel doet voor je mentale, lichamelijke en psychische welzijn.

De behandeling

Bij een healing lig je op een behandeltafel onder een deken in een rustige omgeving met ontspannende muziek. Healing word door handoplegging doorgegeven op het lichaam (op de kleding) tot een paar centimeter boven het lichaam.

Tijdens een behandeling lees ik jou energie. Ik kan dingen aan je teruggeven die ik tegenkom. Ook kunnen we hier gelijk mee aan de slag gaan. Op deze manier werken we bewust aan je klacht op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied. En hierdoor leer ik je jezelf te helen. Een healing kan desgewenst ook in volledige stilte gegeven worden. In dit geval zullen we na de behandeling de reading en adviezen bespreken.
 

Na de behandeling

De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste dagen tot 3 weken). In deze tijd kunnen mensen even extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word soms eerst even erger. Dit is normaal. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties en oude beperkende gedachten en patronen. Door deze bewust te erkennen en doorvoelen word het opgeruimd uit je systeem.

 

Healing op afstand

Woon je te ver weg of heb je een andere reden waardoor het minder fijn of lastig is om naar de praktijk te komen? Dan is een healing op afstand ook mogelijk! Energiewerk werkt net zo goed op afstand.

Veel mensen ervaren een healing op afstand als heel fijn. Omdat ze hetzelfde ervaren als bij een life-healing, maar ze thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving.

De effecten van een afstandsheling zijn hetzelfde als bij een live behandeling. Voor mij is het geen verschil of ik je in de praktijk behandel of op afstand. Ik stem me af op jou energie en lees energie d.m.v. een foto.

 

De Behandeling

Het is fijn als je tijdens de behandeling rustig zit of ligt om de energie goed te kunnen voelen en zijn werk te laten doen. Dit is niet per se noodzakelijk. De energie doet ook zijn werk tijdens bezigheden. Maar een rustmoment inplannen voor jezelf is wel erg fijn zodat je de energie bewust kunt ontvangen en je proces bewust kunt aangaan.

Ik stem me volledig op jou af en lees je energie. Hierna behandel ik de blokkades, reinig je energie en stuur helende energie, om alles weer zoveel mogelijk in balans te brengen.

Ik behandel 30 minuten. Hierna kunnen we 15 minuten bellen om de behandeling te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Of ik mail je na de behandeling mijn bevindingen in een verslag. (laat weten wat je wilt bij het boeken aub).

Je krijgt dan een reading van je energiesysteem, blokkades en andere eventuele bijzonderheden. Ik geef ook adviezen en tips voor wat je zelf kunt doen voor jou heling. Tot slot trek ik nog een kaart met een boodschap voor je.

Transformatie Healing 

Dit is een uitgebreide lange healing sessie waarbij we meer diepe dingen kunnen aanpakken en transformeren.

De behandeling:

We beginnen met een intake gesprek, waarbij we tot de kern van je blokkade of klacht komen, en de intentie kunnen zetten voor de healing. Hierbij voel ik in welke technieken ik ga gebruiken, en verder laat ik me leiden door jou en mijn gidsen en door mijn intuïtie wat er mag gebeuren,

Bij de healing lig je lekker op een zachte matras op een behandeltafel onder een dekentje in een rustige kamer met ontspannende muziek. Ik begin met chakra- en aura heling. Dit zal door handoplegging gebeuren op het lichaam tot een paar centimeter erboven. Hierbij grond ik je energie, behandel ik blokkades en breng je energie zoveel mogelijk in balans.
Hierna gaan we de diepte in wat betreft je hulpvraag, en kan ik technieken inzetten zoals regressie, trancereizen, soulretrieval enz. Ik lees je energie en voel op dat moment wat er nodig is en waar ik mee aan de slag mag, 

Na de behandeling:

Na de behandeling hebben we een nabespreking, waarbij ik aan je teruggeef wat ik heb gevoeld en gedaan, en welke adviezen er voor jou zijn. Op deze manier kun je bewust verder gaan met je eigen helingsproces.

De behandeling werkt nog een tijdje door. In de eerste 3 weken kun je nog even extra lichamelijke of emotionele reacties krijgen, zoals moeheid, lichamelijke klachten, meer emoties, of de klacht waarmee je kwam word soms eerst even erger. Dit is normaal en een goed teken. Het komt eruit. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties en oude patronen. Door deze bewust te erkennen en doorvoelen word het sneller opgeruimd uit je systeem.

Kosten

Healing/energie-behandeling live

Sessie 60-75 min. € 70,-

Pakket 4 sessies: € 222,-

Healing op afstand

Sessie & reading in de mail 45 min. € 44,-

Transformatie Healing

Uitgebreide diepgaande healing sessie van 4 uur €222,-

Incl; intake, voorbereiding/afstemming, healing met verschillende methoden en technieken,

reading, nabespreking, advies en nazorg.

Deze healing geef ik alleen live in de praktijk