top of page
Flier_2018-1106.jpg

Gewoon Annemoon

Ik ben Anne van der Bruggen (1981). Ik ben hoogsensitief, intuïtief en ‘gewoon anders’.

Ik hou van natuur, reizen, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, creativiteit, dansen en muziek.
Ik werk vanuit mijn hart, levenservaring en ervaringsdeskundigheid, aangevuld met opleidingen en cursussen. 

Praktijk Annemoon staat voor groei, heling en transformatie naar jou innerlijke kracht en jou ware natuur.

Lees hieronder meer over mij.

Flier_2018-1175.jpg
Liefs Annemoon

Opleiding en werk:

Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener, en heb jaren in de zorg gewerkt (verstandelijk beperkten, GGZ, dak- en thuislozen, jongeren met gedragsproblemen, ASS, ADHD enz).

In 2006 ben ik voor 8 maanden naar Bali gereisd waar ik 2 scholen heb mogen opzetten voor kinderen met een beperking, als ook deze kinderen en hun ouders te begeleiden.

Na Bali liep ik enorm vast in mijn werk bij de GGZ en kreeg ik een burn-out.
D.m.v. een psycholoog en loopbaanonderzoek kwam ik erachter dat ik 'gewoon HSP' ben en alleen kan werken met deze kwaliteiten en vanuit mijn visie, nl; holistisch. Ik ben de integrale HBO opleiding tot Transformatie Therapeut, coach en energetisch therapeut gaan doen. Hierbij kwam ik thuis.

 

Naast deze opleidingen heb ik verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen gedaan op het gebied van coaching, HSP, systemisch werk, intuïtieve ontwikkeling, healing, reiki, magnetiseren, munay-ki, acces bars, sjamanisme en mediumschap. En ik blijf me verder ontwikkelen.

Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk voor coaching & healing. Ik werk vanuit mijn hart, mijn levenservaring en ervaringsdeskundigheid.

Mijn superkrachten zijn: mijn hoogsensitiviteit, mijn empathie & compassie en connectie met spiritualiteit..

Wat doe ik:
Ik ben transformatie coach en energetisch therapeut. Ik geef ondersteuning aan volwassenen en jongeren bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie- en helingsprocessen.
Ik help hen van het hoofd naar het h
art; terug in verbinding met zichzelf. Ik denk dat dit het doel in het leven is; Zijn wie je werkelijk bent. 

Ik ben specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP) en nieuwetijdskinderen. Vanuit mijn eigen ervaring, verschillende opleidingen en mijn intuïtieve vermogens leer ik jou hoe je van je gevoel je kracht kunt maken zodat je met meer innerlijke rust en balans in het leven kunt staan.

Vanuit mijn praktijk bied ik coaching & therapie, healing, familieopstellingen, workshops en retraites.

Ik werk vanuit verschillende methodes en technieken, bv; 
psychosociale therapie, lichaamsgerichte therapie, energetische therapie, systeemwerk, familieopstellingen, HSP coaching, transformatie coaching, meditatie & visualisatie oefeningen, innerlijk kind werk, regressie, healing en reading.

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik de brug leg tussen hemel & aarde en reguliere en alternatieve therapie met elkaar verbind.

Ik werk holistisch op alle niveaus, nl; mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ik denk dat je een klacht pas echt kunt helen als je het op alle gebieden bekijkt. Alles is met elkaar verbonden.

  • Mentaal: ik geef b.v. inzicht over de werking van het brein, gedachtenkracht, beperkende overtuigingen en overleefmechanismen. Ik help je uit het hoofd en het ego te komen, zodat je ontdekt dat dit niet is wie je werkelijk bent. 

  • Fysiek: ik leer je weer goed in je lichaam te komen (aarden), naar je lichaam te luisteren, trauma's en blokkades los te laten en weer thuiskomen bij jezelf.

  • Emotioneel: ik leer je hoe je met diepere emoties in verbinding kunt komen en hoe je dit kunt toelaten, omarmen en loslaten. 

  • Energetisch: ik geef behandelingen op het energetisch lichaam, ik leer je hoe je kunt werken met energie en hoe je door energetische oefeningen zelf je energie kan beheren en helen.

  • Spiritueel: ik leer je weer verbinding te maken met wie je werkelijk bent, je intuïtie en zielsmissie. En daarnaast ook met de bron, gidsen en andere hulpbronnen waaruit we kunnen putten, en meer verlichting kunnen bereiken. 

Waarom doe ik het:

Ik weet hoe het is om je anders te voelen dan anderen, gevoeliger te zijn, daarin niet begrepen te worden en niet goed te functioneren of passen in het systeem. Ik ben hooggevoelig en een nieuwetijdskind en werd met deze eigenschappen geboren. Ik heb een lange weg gelopen om dit te (h)erkennen en hiermee te leren omgaan, en mijzelf te kunnen zijn.

Ik voelde als kind heel veel, pikte stemmingen en onuitgesproken gevoelens feilloos op, nam het vaak over en kon mijn gevoel in mijn omgeving niet kwijt. Ik stopte mijn gevoel steeds meer weg en ging me aanpassen aan anderen. Het leven leiden zoals anderen dat van me verwachtten. Ik voelde mijn eigen grenzen niet goed, en raakte mijzelf hierdoor steeds meer kwijt. Ik kon niet goed aarden in deze wereld, en ging vluchten voor mijn gevoel en mezelf..
Door een bijna dood-ervaring op mijn 16e kwam mijn eerste wake-up call, sindsdien houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit/ zingeving.

Tijdens de eerste helft van mijn leven had ik veel problemen. Ik begon al jong met overleven. Ik had last van hyperventilatie en paniekaanvallen, depressies, stemmingswisselingen, overspannenheid en burn-out. Ik liep steeds vast op allerlei gebieden en dacht dat er iets mis met me was… Aan de reguliere hulpverlening had ik helaas niet veel.

(Lees hier meer van mijn verhaal).

Ik had 2 burn-outs, een onterechte diagnose (ADHD) en een hoop ‘verkeerde’ hulpverlening nodig voordat ik er bij een psycholoog achter kwam dat ik gewoon HSP ben en het op zijn plek viel..

Hierna heb ik veel fijne ‘alternatieve' hulp en healing methodes gevonden waarbij ik niet alleen leerde omgaan met mijn HSP en deze in te zetten als kracht, maar ook mijn klachten en emoties steeds meer kon helen. En weer thuiskwam bij mijzelf.

Hier is mijn missie ontstaan om 'gewoon andere' hulp aan te bieden.

Mijn missie:

Mijn missie is bijdragen aan een nieuwe wereld, door meer licht, liefde, bewustwording en bezieling te brengen.

Ik ondersteun mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, transformatieproces en heling waardoor zij weer in verbinding komen met wie ze werkelijk zijn en hun licht kunnen stralen.

Daarnaast bied ik speciaal ondersteuning aan hoogsensitieve personen en nieuwetijdskinderen, omdat zij vaak onbegrepen en fout gediagnostiseerd worden. Ik wil hen helpen van hun gevoel hun kracht te maken zodat zij de wereld een beetje mooier kunnen maken :)

bottom of page