top of page
Flier_2018-1106.jpg

Gewoon Annemoon

Ik ben Anne van der Bruggen (1981). Ik ben hoogsensitief, intuïtief en ‘gewoon anders’.

Ik hou van natuur, reizen, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, yoga, dansen en muziek.
Ik werk vanuit mijn hart, levenservaring en ervaringsdeskundigheid, aangevuld met opleidingen en cursussen. 

Praktijk Annemoon staat voor groei, heling en transformatie naar jou innerlijke kracht en jou ware natuur.

Lees hieronder meer over mij.

Flier_2018-1175.jpg

Opleiding en werk:

Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener, en heb jaren in de zorg gewerkt (verstandelijk beperkten, GGZ, dak- en thuislozen, jongeren met gedragsproblemen, ASS, ADHD enz).

In 2006 ben ik voor 8 maanden naar Bali gereisd waar ik 2 scholen heb mogen opzetten voor kinderen met een beperking, als ook deze kinderen en hun ouders te begeleiden.

Na Bali liep ik enorm vast in mijn werk bij de GGZ en kreeg ik een burn-out.
D.m.v. een psycholoog en loopbaanonderzoek kwam ik erachter dat ik 'gewoon HSP' ben en alleen kan werken met deze kwaliteiten en vanuit mijn visie, nl; holistisch. Ik ben de integrale HBO opleiding tot Transformatie Therapeut, Coach en Energetisch therapeut gaan doen. Hierbij kwam ik thuis.

 

Naast deze opleidingen heb ik verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen gedaan op het gebied van coaching, HSP, systemisch werk, intuïtieve ontwikkeling, healing, reiki, magnetiseren, munay-ki, acces bars, en sjamanisme. En ik blijf me verder ontwikkelen.

Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk voor coaching & healing. Ik werk vanuit mijn hart, mijn levenservaring en ervaringsdeskundigheid.

Mijn superkrachten zijn: mijn hoogsensitiviteit, mijn empathie & compassie en connectie met spiritualiteit.

Wat doe ik:
Ik ben transformatie coach en energetisch therapeut. Ik geef ondersteuning en begeleiding aan volwassenen en jongeren bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie- en helingsprocessen.

Ik ben gespecialiseerd en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP) en nieuwetijdskinderen.
Vanuit mijn eigen ervaring, verschillende opleidingen en mijn intuï
tie leer ik jou hoe je van je gevoel je kracht kunt maken, zodat je met meer rust en balans in het leven kunt staan en kunt zijn wie je bent; Buiten-gewoon-jezelf, 

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik de brug leg tussen hemel & aarde, en reguliere & alternatieve therapie met elkaar verbindt.

Vanuit mijn praktijk bied ik coaching, healing, familieopstellingen en retraites.

Ik werk vanuit verschillende methodes en technieken, bv; 
psychosociale therapie,
systeemtherapie, lichaamsgerichte therapie, energetische therapie, familieopstellingen, HSP coaching, transformatie coaching, meditatie & visualisatie oefeningen, innerlijk kind werk, regressie, healing en reading.

Omdat ieder mens uniek is zal ik per persoon en situatie kijken wat er nodig is en een methode toepassen die het beste past.

Waarom doe ik het:

Ik weet hoe het is om je anders te voelen dan anderen, gevoeliger te zijn, daarin niet begrepen te worden en niet goed te functioneren of passen in het systeem. Ik ben hooggevoelig en een nieuwetijdskind en werd met deze eigenschappen geboren. Ik heb een lange weg gelopen om dit te (h)erkennen en hiermee te leren omgaan, en mijzelf te kunnen zijn.

Ik voelde als kind heel veel, pikte stemmingen en onuitgesproken gevoelens feilloos op, nam het vaak over en kon mijn gevoel in mijn omgeving niet kwijt. Ik stopte mijn gevoel steeds meer weg en ging me aanpassen aan anderen. Het leven leiden zoals anderen dat van me verwachtten. Ik voelde mijn eigen grenzen niet goed, en raakte mijzelf hierdoor steeds meer kwijt. Ik kon niet goed aarden in deze wereld, en ging vluchten voor mijn gevoel en mezelf..
Door een bijna dood-ervaring op mijn 16e kwam mijn eerste wake-up call, sindsdien houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit/ zingeving.

Tijdens de eerste helft van mijn leven had ik veel problemen. Ik begon al jong met overleven. Ik had last van hyperventilatie en paniekaanvallen, depressies, stemmingswisselingen en burn-out. Ik liep steeds vast op allerlei gebieden en dacht dat er iets mis met me was… Aan de reguliere hulpverlening had ik helaas niet veel.

(Lees hier meer van mijn verhaal).

Ik had 2 burn-outs, een onterechte diagnose (ADHD) en een hoop ‘verkeerde’ hulpverlening nodig voordat ik er bij een psycholoog achter kwam dat ik gewoon HSP ben en het op zijn plek viel..

Hierna heb ik veel fijne ‘alternatieve' hulp en healing methodes gevonden waarbij ik niet alleen leerde omgaan met mijn HSP en deze in te zetten als kracht, maar ook mijn klachten en emoties steeds meer kon helen. En weer thuiskwam bij mijzelf.

Hier is mijn missie ontstaan om 'gewoon andere' hulp aan te bieden.

Mijn missie:

Mijn missie is bijdragen aan een nieuwe wereld, door meer bewustwording en bezieling te brengen.

Daarnaast bied ik speciaal ondersteuning aan hoogsensitieve personen en nieuwetijdskinderen, omdat zij vaak onbegrepen en fout gediagnostiseerd worden. Ik wil hen helpen van hun gevoel hun kracht te maken zodat zij de wereld een beetje mooier kunnen maken :)

Liefs Annemoon
bottom of page