Zelfzorg = liefde voor anderen

Bijgewerkt: feb 24

Veel (hoog) gevoelige mensen vinden het egoïstisch aanvoelen om eerst aan zichzelf te denken en goed voor zichzelf te zorgen..

Omdat ze gewend zijn om anderen te pleasen, omdat ze zo goed aanvoelen wat anderen nodig hebben.. of omdat ze een sterke roeping voelen om anderen te helpen. Velen konden als kind niet zichzelf zijn, werden niet begrepen of gewaardeerd.. of ze voelden de problemen van hun ouders aan waardoor ze geleerd hebben zichzelf opzij te zetten om voor de ander te zorgen..

Maar uiteindelijk leid dit tot problemen.. eenzaamheid, leeglopen, jezelf kwijtraken, overprikkeld zijn, misschien zelfs burn-out.. En dan heb je niks meer te geven.


Lief mens, je hebt zo’n gevoelig systeem, je draagt zoveel op je schouders.. je hoeft jezelf niet meer opzij te zetten, juist niet. Zet jezelf op 1 en doe wat jij nodig hebt. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. (H)erken en waardeer je mooie kwaliteiten, je sterke invoelend vermogen, je sterke verbinding met je intuïtie, jezelf, het hogere.. en zorg daar goed voor.


Want als je goed voor jezelf zorgt, ben je een grote inspiratiebron en een echt kadootje voor anderen! Zo heb je overvloedig veel te geven. En help je anderen het meest. door gewoon jezelf te zijn. Een stralend lichtpuntje die anderen uitnodigt om ook zichzelf (en licht) te zijn. Liefde voor jezelf is liefde voor anderen.Liefs Annemoon
0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Telefoon: 06-53709018

Mail:  info@praktijkannemoon.nl

Sint Josephstraat 36 4901 GN Oosterhout

Referenties

Mijn healing bij Anne was heftig maar helend. Ik had het bij geen ander willen ervaren, zo lief en empatisch als zij is. In alles was te merken dat Anne dit met zoveel liefde doet dat je je vanzelf overgeeft aan haar kracht.
Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en zij doet de rest. Dankjewel Anne! X

Veronique Hoosemans

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn laatste nieuws, blogs, activiteiten en aanbiedingen?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!
 

Volg mijn nieuwsbrief

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
A (5).jpg

buiten-gewoon-jezelf 

2021 site design by Anouska.Gloudemans