A (12).jpg

Ieder mens loopt wel eens vast in zijn leven, en heeft wel eens een hand nodig die je de weg wijst terug naar jezelf. Deze coaching en therapie is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie en heling.

Het doel:

Meer rust en balans in je leven

Vrij zijn van angst, ervaren van meer (Zelf)liefde 
Vertrouwen op je eigen wijsheid en kracht
Zijn wie je werkelijk bent
Weer stralen en jou licht laten schijnen

Mijn werkwijze:


Door middel van gesprekken en verschillende tools en technieken krijg je inzicht en handvatten bij een hulpvraag, zodat je tot verandering kunt komen. Je leert je conditioneringen, trauma’s, gedragspatronen, overtuigingen en nare gevoelens los te laten, die jou ervan weerhouden om voluit te leven vanuit je ware zelf en jou levenskracht. Ik werk vanuit verschillende therapievormen en technieken, bv:
Psychosociale therapie, Systeemtherapie en Lichaamsgerichte therapie.
Daarnaast kijk ik ook energetisch wat er blokkeert en maak ik gebruik van alternatieve geneeswijzen, zoals: Chakrapsychologie en Energetische therapie. De gesprekken worden gecombineerd met verschillende methodes, bv:
Familieopstellingen, TA, Mindfullness, NLP, Meditatie & visualisatie oefeningen, innerlijk kind werk, regressie, intuitief en energetisch werk, healing en reading, Reiki, Magnetiseren, Sjamanistische healingmethoden en Acces Bars. Omdat ieder mens uniek is zal ik per persoon en situatie kijken wat er nodig is en een methode toepassen die het beste past. Een sessie ziet er ongeveer zo uit: We beginnen met een geprek/ coaching voor meer bewustzijn en inzicht. Hierbij gaan we kijken waar de kern zit van de blokkade, klacht of emotie.
Daarna volgt het healing gedeelte. We gaan tools/ technieken toepassen om je te helpen bij de heling hiervan. Ik begeleid je bij het vinden van je eigen antwoorden, van je hoofd naar je hart en terug bij de essentie van wie je werkelijk bent.
Voor wie:


Een aantal hulpvragen waarmee ik werk:

 • De verbinding met jezelf kwijt zijn
 • Spanning, stress, overspannenheid of een burn-out
 • Heftige emoties of onverwerkte trauma’s
 • Geen contact kunnen krijgen met je gevoel
 • Of juist last hebben van je (hoog) gevoeligheid
 • Relatie- of familieproblemen
 • Onzekerheid, laag zelfbeeld, faalangst
 • Depressief, angstig of geblokkeerd
Verlang je naar:
 • Meer rust en balans in je leven
 • Vrij zijn van angst, ervaren van meer (Zelf)liefde
 • Vetrouwen op je eigen-wijsheid en kracht
 • Zijn wie je werkelijk bent
 • Weer stralen en jou licht laten schijnen
Dan wil ik je hier graag bij begeleiden!
Ik ben gespecialiseerd in:


Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van: stress, angsten, depressie en burn-out.
En expert op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Ik werk met; HSP volwassenen, jongeren, kinderen en hun ouders. Kijk hiervoor bij hsp coaching.
Afstand sessie:


Voor mensen die te ver weg wonen of om een andere reden niet naar de praktijk kunnen komen (Nu extra fijn met het Covid-virus), bied ik ook coaching & therapie of healing aan op afstand, via telefoon of beeldbellen met Zoom of whatsapp. Het werken op afstand vind ik een hele fijne manier van werken. Je blijft lekker in je eigen omgeving, hebt geen (hectische of lange) reis achter de rug, waardoor je sneller ontspannen bent. En het werkt net zo goed als live; ik kan hetzelfde voelen en we kunnen dezelfde oefeningen doen.