Referenties

Facebookinstagram

30 gedachtes over “Referenties

 1. Lieve Anne,

  Wat een mooie website!
  Je bent goed bezig 🙂 fijn om dit te mogen voelen en te zien bij je.
  Ik hoop dat je vele mag begeleiden.

  Liefs Annemarie

 2. Lieve Anne, tijdens de opleiding heb ik je mogen ervaren als een mooi mens met een groot inlevingsvermogen. Je hebt het talent om de juiste snaar te raken en anderen inzichten te geven. Ik wens je veel succes en geluk toe! Veel liefs, Annegien

 3. Mijn healing bij Anne was heftig maar helend. Ik had het bij geen ander willen ervaren, zo lief en empatisch als zij is. In alles was te merken dat Anne dit met zoveel liefde doet dat je je vanzelf overgeeft aan haar kracht.
  Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en zij doet de rest. Dankjewel Anne! X

 4. Ik heb pasgeleden een hele mooie healing mogen ontvangen bij Anne. Het was een bijzondere ontmoeting met veel herkenning. Anne begeleidt je vanuit haar hart, geeft waardevolle inzichten en geeft je het gevoel dat je jezelf mag zijn..precies zoals je bent! Ik heb er veel aan gehad en ik kom zeker nog een keer terug! Andere woorden die me te binnen schieten: begrip, oprechte aandacht, een luisterend oor, tot de kern komen, zachtheid en tegelijkertijd veel kracht, gelijkwaardigheid en veel positiviteit. Lieve Indianenvrouw, ga zo door met mensen begeleiden vanuit je gevoel ..dit is jouw weg 🙂

  Liefs Mandy

 5. Anne is een warme persoonlijkheid die op kundige wijze mensen en kinderen begeleidt. Zij voelt als geen ander aan wat er nodig is en helpt je in je eigen kracht te komen. Anne heeft bij NEM Academy in Breda de opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut gedaan. Zij verbindt psychologische kennis, intuïtie vermogens en praktisch resultaat op een mooie manier. Warme groet van Nathalie

 6. Alle mooie woorden hier boven kloppen allemaal .
  Weinig aan toe te voegen..
  Ik kwam Annemoon op Facebook tegen en dacht daar moet ik naar toe voor mijn dochter . Zei is hooggevoelig ( nieuwetijdskind) . Nu helpt ze ons allebei !

  Groeten, Severine

 7. 2 Behandelingen van Anne ontvangen en ik voel me een ander mens! Dank, Dank, Dank!! Je voelde me haarscherp aan en ook al was ik zo zenuwachtig, je stelde me gelijk op me gemak en ik kon zijn wie ik werkelijk ben. Waarom ben ik niet eerder bij je gekomen 🙂

  Liefs Mariska

 8. Als je Anne in de ogen kijkt voel je al wat. De gave die zij heeft om je te helpen is bijzonder en mooi. Anne heeft mij in korte tijd al geleerd om te aarden en minder in mijn hoofd te zitten. Door haar behandelingen en gesprekken leer je weer om van jezelf te houden en de goede weg weer terug te vinden. Een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet en zich weer beter wil voelen. Dank je Anne!

 9. De eerste keer dat ik bij Anne kwam voelde als thuiskomen. Ze voelde mij feilloos aan en na het delen van gezamenlijke ervaringen wist ik dat ik op de juiste plek zat. Anne is een puur en prachtig mens en weet door haar gevoeligheid de juiste snaar te raken en je tools te geven zelf aan de slag te gaan en sterker te worden.
  Zij laat zien dat kwetsbaarheid en handelen vanuit liefde ontzettend belangrijk en onmisbaar zijn om de wereld positief te veranderen.
  Dank je wel lieve Anne!

 10. Lieve Anne,

  Wat een bijzondere ervaring heb ik bij jou mogen beleven. In mijn zoektocht naar het spirituele, kwam je niet voor niets op mijn pad. Jij koos mij uit velen uit om mij een behandeling te geven. De energie die jij me gaf voelde als een enorme warmte en doorstroming in mijn lichaam. Je liet mij kwetsbaar zijn. Ik voelde een openheid naar jou, alsof ik je al jaren kende. Wat ben jij een mooi mens. Je zachtheid en positiviteit, kundigheid en vooral enorme liefde breng je over op anderen. Dank je wel en tot gauw.

 11. Lieve Anne, dankjewel voor de healing die je mij hebt gegeven!
  Ik vond het erg mooi, ook de terugkoppeling die je na de healing geeft heb ik erg veel aan, veel dingen vallen op hun plek. Ik wens je heel veel plezier & liefde toe met je praktijk, dat je maar heel veel andere mensen blij mag maken met het engelenwerk wat je doet!

 12. Anne is een bijzonder mooi mens die ervoor gezorgd heeft dat ik weer in mezelf ben gaan geloven. Ze heeft me met haar luisterend oor en wijze woorden weer op weg geholpen uit mijn burnout. Daarbij maakt ze gebruik van haar gave om mij de energie te geven die ik nodig heb om de dagen door te komen. Aan het einde van de behandeling voelde ik me lichter, rustiger en vol energie. Nu ze met zwangerschapsverlof is mis ik haar enorm.

 13. Edith

  Lieve Anne.
  Ben bij jou terecht gekomen via mijn dochter Michelle.
  Zij was erg over jou te spreken en ik natuurlijk daardoor best nieuwschierig geworden.
  Heb nu twee healings bij jou gehad en voelde mij toen erg goed daardoor.
  Anne straalt inderdaad heel veel rust uit en waar zij haar handen oplegt wordt het gewoon warm.
  Een heel bijzondere ervaring, vond ik. Zelf had ik toen nogal veel last van onrustige benen.
  Bij de eerste healing zei Anne al dat ik van die zware benen had. Ik vond dat zo frappant.
  Nu is het gelukkig al weer een stuk minder, heb er ook het volste vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.
  Inderdaad is Anne met zwangerschapsverlof maar eind augustus heb ik weer een afspraak met haar en daar kijk ik erg naar uit.

 14. Lieve Anne
  Gisteren heb ik een hele bijzondere healing van je mogen ontvangen, ik heb nog nooit iets met alternatieve geneeswijzen gedaan dus dit was m’n eerste ervaring en wat een ervaring! Anne is geweldig en heeft een hele fijne praktijkruimte. Ze heeft me een hoop laten voelen en inzien, door de dingen die ze me vertelde vielen er een hoop puzzelstukjes op z’n plek, het voelde als thuiskomen. Nogmaals dank Anne! Je bent geweldig, we gaan elkaar vast nog zien!
  Liefs, Manon

 15. Mijn eerste ervaring met ‘healing op afstand’ omdat ik helaas te ver af woon, met Annemoon was heel positief. Ze heeft me een groot inzicht in mezelf gegeven, mijn energie weer in balans gebracht en heel duidelijk aangegeven wat er verkeerd liep en waar ik nog moet aan werken. Met enkel mijn naam en geboortedatum en een foto als info ging ze aan de slag en haar analyse van de healing was volledig correct. Niet 1 werkpunt heeft ze overgeslagen. Zeer betrouwbare en vriendelijke dame, zeer vlotte communicatie. Ik keer zeker nog terug.

 16. In december heb ik een familieopstelling gedaan bij Anne, wat een bijzondere avond was dit zeg, dit gaf me zoveel inzichten en bevestiging, ik kan dit echt iedereen aanraden.
  Ik wist vooraf niet wat ik kon verwachten en liet het ook op me afkomen die avond, Anne heeft me van het beging tot het eind heel erg goed begeleid waardoor het voor mij een erg fijne ervaring was.

  Ik was ook al een lange tijd aan het stoeien met mijn hoogsensitiviteit en telkens weer liep ik vast en kon ik niet verder, tot september, sindsdien ga ik met enige regelmaat naar Anne.
  Vanaf de intake voelde dit meteen als de juiste beslissing! je voelt je meteen op je gemak bij Anne en iedere keer weer ga ik met een bak energie en goede tips naar huis.
  Eindelijk kan ik na een lange periode weer verder groeien ook spiritueel.
  Anne weet precies op welke punten ze je kan helpen en doet dit met veel liefde, respect en kennis!

  Liefs Jordy

 17. Al een tijdje loop ik vast in het dagelijks leven met mijn hoogsensitiviteit, en dan met name op mijn werk.
  Bij mijn bedrijfsmaatschappelijkwerker kwam ik niet tot mijn recht. Op internet kwam mijn vriend de website van Annemoon tegen. Meteen kreeg ik bij Anne het gevoel dat ik begrepen werd en zij niet zal oordelen. Ze begeleidt en coacht mij nu, met als doel omgaan met mijn hooggevoeligheid, meer zelfvertrouwen krijgen en weer terug naar mijn basischakra keren. En hierdoor minder naar de buitenwereld gericht zijn. Ik heb nu 3 sessies met Anne gehad en deze zijn altijd heel fijn positief en liedevol. Ze geeft mij goeie tips mee en ik kan ook alles bij haar kwijt. Ik ben erg blij dat zij mij hierin coacht!

 18. Lieve Anne.
  Jij kwam op mijn pad op een moment dat ik me eigenlijk geen raad meer wist.Artsen verklaarde mij gezond,maar zo voelde ik me beslist niet.Vanaf het moment dat ik je zag,viel het me op dat je zo’n rust uitstraalt.Het gaf meteen een fijn,vertrouwd gevoel om in jou buurt te zijn.En dat gevoel werd tijdens ons gesprek alleen maar sterker.Je begreep mij zo goed,alles wat ik je vertelde was zo duidelijk voor jou.Je gaf me het gevoel dat ik je volledig kon vertrouwen.Heel apart,maar ook heel fijn.De healing die je bimj me deed was super fijn.Ik kan me de tijd niet heugen dat ik me zo ontspannen heb gevoeld.Mijn vermoeidheid was hierna een stuk minder.Je hebt me veel stof tot nadenken gegeven.Dingen die heel ver weg gestopt zaten ,de vraag om eens te denken over wat ik nu eens graag voor mezelf zou willen ipv altijd voor een ander te zorgen,het feit dat ik hoog gevoelig ben en wat ik daar mee kan, twee hele fijne oefeningen om beter te aarden,en zo kan ik nog wel even doorgaan.Feit is dat jij mij het volste vertrouwen hebt kunnen geven dat ik mezelf stukken beter zal gaan voelen.Hiervoor ben ik je heel dankbaar.
  Je bent een prachtig mens,met zoveel liefde in je,maar die je ook zeker uitstraalt.
  Ik hoop dat je nog ,nee,ik weet dat jij nog heel veel mensen zal gaan helpen,begeleiden,adviseren en ze heel gelukkig de deur uit zal laten gaan,zoals dat bij mij het geval was.
  Heel veel succes met je praktijk.
  IK weet iig waar ik moet zijn als ik iemand nodig heb.
  Heel veel liefs Jose

 19. Sinds 2011 heb ik twee flinke depressies gehad en beide keren had ik hulp gezocht bij de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Na het einde van dat traject (alles bij elkaar 4 jaar, met tussenpozen) werd er aangegeven dat er niks met mij aan de hand was, alleen dat ik iets te moeilijk of te zwaar tegen alles aankeek. Het was klaar.
  Maar ergens klopte het gevoel gewoonweg niet. Na een tijdje surfen op internet kwam ik de website van Anne tegen. Het gaf precies weer wat ik op dat moment voelde, dat ik mezelf kwijt was en dat ik mijn gevoel kwijt was! Dat was al een hele opluchting, dat het dus niet zo gek was wat ik voelde.
  Kort daarna heb ik een afspraak bij haar gemaakt. Dat was in januari van dit jaar.
  Sindsdien is alles snel gegaan. Ik kwam erachter dat ik hoog sensitief ben en Anne heeft me daar erg goed in begeleid. Ik voelde me begrepen en ze gaf me handvaten om hiermee om te gaan. Ik kan zeggen dat ik in de afgelopen 3 maanden meer bereikt heb bij Anne, dan in die 4 jaar bij de reguliere zorg. Voel me echt goed 🙂

  Ik kan echt aanraden dat als je ergens tegenaan loopt, dat het echt geen slecht idee is om te kijken wat er gedaan kan worden met alternatieve geestelijke gezondheidszorg. Je weet tenslotte van tevoren niet wat het voor je kan betekenen!

  Liefs Sanne

 20. Ik heb bij Annemoon een aantal coaching en healing sessies gevolgd. Ze heeft me op een hele fijne en prettige manier geholpen met mijn hooggevoeligheid.
  Ik heb Annemoon ervaren als een heel fijn, lief en zorgzaam persoon die mij de juiste aandacht en middelen heeft gegeven om verder te komen daar waar ik vast liep. Ze heeft me geholpen te zijn wie ik ben! Ik ben haar enorm dankbaar!

 21. Ik was opzoek naar iemand die me kon helpen mezelf weer te laten zijn me weer gelukkig voelen en me emoties weer terug te krijgen.
  Via Google kwam ik bij praktijk annemoon terecht.
  Maar het was 1,5 uur rijden voor mij maar toch gedaan.
  Voelde me gelijk op me gemak en fijne ruimte.
  Behandeling heeft me gelijk geholpen 2x heen geweest en zelf oefeningen mee gekregen waar ik voor me hele leven wat aan heb .
  Ben heel dankbaar zit weer heerlijk in me vel ,
  weet wat de oorzaak was en Door de oefeningen die ik heb geleerd niet meer mezelf kwijt zal raken.

  Liefs Sabine.

  • Dank je wel voor je referentie Sabine 🙂 echt superfijn om te horen dat je nog steeds lekker in je vel zit en jezelf niet meer kwijt raakt! Blijf bij jezelf, mooi mens 🙂 Veel liefs terug!

 22. Lieve Anne,

  ZL had veel problemen op school, maar wij thuis zagen het niet. Jij kwam op huisbezoek, kijken naar ZL in zijn eigen veilige omgeving. Jij zag het mannetje wat hij altijd al is geweest en vertelde dat hij HSP is. Iets wat wij dachten, maar nu konden we ermee verder. Daarbij kwam ook naar boven dat hij het niet van een vreemde heeft. En ineens stond mijn wereld op zijn kop…. Want ook ik bleek HSP, en dat maakte veel duidelijk, maar zorgde wel voor een acceptatie proces. Nu een half jaar later hebben wij als gezin heel veel gehad aan jouw bezoek, tips en inzichten! Wij zijn gegroeid, maken andere keuzes maar zijn bovenal alle drie nog gelukkiger dan we waren! ZL is van school gewisseld, nu mag hij zijn wie hij is. En wij kunnen zeggen, we hebben onze heerlijke zoon weer terug.

  Lieve Anne, bedankt hiervoor!

  Kuss

 23. Ik ben nu 3 x bij Anne geweest voor coaching- en healingsessies i.v.m. het beter leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Anne heeft een rustige, lieve en deskundige aanpak en ze straalt een hele fijne energie uit. Ze voelt perfect aan waar er blokkades zitten en welke behandeling er nodig is om tot een diepe verandering te komen. Ik heb al meerdere hulpverleners bezocht, zowel regulier als alternatief, en de ervaring heeft mij geleerd dat je de beste resultaten bereikt met degene waar je de beste klik mee hebt. Voor mij is dat duidelijk Anne!

  Liefs Chris

 24. Anne, wat ben jij een mooi mens!
  In een paar gesprekken heb je mij geholpen weer richting te vinden op mijn pad.
  Je hebt helderheid geschept bij keuzes die ik moeilijk vond om te maken, door me er op een andere manier naar te laten kijken. Je hebt me veel geleerd hoe om te gaan met hooggevoeligheid en ik pas je tools nog dagelijks toe.
  Ik ben je zo dankbaar voor alle mooie ervaringen en inzichten die je me hebt gegeven, die me mede de kracht hebben gegeven de beslissingen te maken die ervoor hebben gezorgd dat ik nu sta waar ik sta. Ik kan het iedereen aanraden een sessie bij Anne te plannen!

  Liefs, Wieke

 25. Nadat ik een tegoedbon cadeau had gekregen voor een healing van Annemoon, ben ik nieuwsgierig geworden. Omdat ik de tegoedbon steeds tegen bleef komen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en online een afspraak ingepland bij Anne. Wat Anne precies gedaan heeft ” geen idee” maar ik voel mezelf sinds de healing heel anders. Alsof er een flinke last van mijn schouders is afgehaald, alles voelt veeeel lichter. En niet alleen gevoelsmatig, maar ook kleuren zijn helderder, mooier van kleur, ik zie de natuur weer, hoor de vogeltjes weer, kortom ik heb er weer zin in. Ik ben eigenlijk nog nieuwsgieriger geworden, mijn vervolg-afspraak staat ook al, ik ben heeel benieuwd wat Anne nog meer voor mij in petto heeft.
  Groetjes Ria

 26. Lieve Anne,
  Heel erg bedankt voor de healing op afstand. Ik vond het heel bijzonder en echt een cadeautje aan mezelf.
  Ik ben er echt beetje sprakeloos van… ik voelde heel duidelijk toen je met mij aan de slag ging. Het leek zelfs net of ik een soort gezoem hoorde.
  Een paar keer trok ik mijn buik ook heel erg in en moest ik hard uitademen, heel apart. Later las ik in jouw verslag terug dat het daar juist ‘zwak’ en geblokkeerd aanvoelde. Alles wat je schreef in het verslag klopt als een bus. Echt heel bijzonder.

  Zojuist een vervolgafspraak gemaakt en kijk ik er nu al naar uit.

  Liefs,
  MJ

 27. Ik ben gister bij Anne geweest voor een healing. Wat er gebeurt is weet ik niet maar vandaag voel ik mezelf een nieuw mens. Ik voel me vredig, in balans . Ik heb véél meer energie en heb er weer zin in. Het lijkt wel of het voorjaar is, dan kun je je ook zo vol energie voelen, de zon schijnt,alles groeit en bloeit en het ruikt heerlijk, DAT GEVOEL…. Dankjewel Anne, ik kom zeker nog een x terug voor een nieuwe afspraak.
  Liefs Ria

 28. Vroeger geloofde ik niet in healing op afstand. Dat leek me echt totaal onmogelijk. Door de jaren heen heb ik daar toch iets andere gedachten over gekregen en wilde het eens proberen. Via internet (ik woon in Leeuwarden), ben ik bij Anne terechtgekomen. Dit is niet voor niets. Dit heeft zo moeten zijn. De healing zelf ervoer ik als heel prettig. Vooral de tweede en derde keer kon ik letterlijk voelen dat Anne aan het werk was. Daarna volgde een diepe ontspanning. De verbazing kwam echter bij het lezen van het verslag. Zo kloppend. Terwijl ik niet veel heb verteld wist zij precies waar mijn pijnpunten zitten en gaf zij tips waar ik iets mee kan. Ook heeft ze me ontroerd met bepaalde informatie. Mijn vader van bijna 80 heeft ook een healing bij haar gedaan. Hij leest nog regelmatig het verslag, zo totaal onder de indruk is hij van wat zij bij hem heeft gevoeld en aan hem heeft geschreven. Ook een paar van mijn vrienden hebben inmiddels een healing op afstand gedaan. Ik kan het echt iedereen aanraden die naar binnen wil gaan, wil helen, en daar ook iets voor wil doen!

 29. Lieve Anne, ik ben erg dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik me meteen op mijn gemak bij jou. Je straalt rust en liefde uit en daarnaast heb je ook nog eens veel kennis die je op een natuurlijke manier inzet. Je had al meteen door, dat mijn vraagstuk goed is voor een familie opstelling. Ik vond het erg fijn dat je aangaf, dat ik mocht bepalen wanneer ik daar klaar voor was.
  De familie opstelling was een bijzonder samenzijn. Het speciale is, dat jij zelf een groep mensen hebt die representant zijn. Er gebeurde zoveel die ochtend. Een groot ding kwam aan het licht. Ik heb geleerd om te ontvangen. Wow!! Dat was zo nieuw. En zo mooi. Ik heb nog nooit zoveel licht gevoeld. Jou begeleiding tijdens de opstelling was erg prettig. Op een natuurlijke manier begeleide jij de ochtend. Het gaf ook echt een extra dimensie, dat jij en jouw team energie werk tijdens de familie opstelling toe paste.
  Dankjewel Anne voor je liefdevolle begeleiding en tot gauw.

  Liefs,
  Tiziana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.