Plan een afspraak

Plan een afspraak in de praktijk

  • Klik op de knop hierboven.
  • Klik op de gewenste datum/tijd, vul je gegevens in en klik op ‘maak afspraak’. (De gereserveerde tijd voor een sessie is standaard 60 minuten).
  • Onderaan het rooster kun je op de knop ‘zoek’ klikken voor de data in de volgende weken.

*Een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en voor een familieopstelling kan niet ingepland worden in de online agenda! Je kunt me hiervoor het beste een mailtje sturen, dan neem ik z.s.m. contact op om een afspraak te plannen.


Plan een afstand sessie

  • Klik op de knop hierboven.
  • Als je op het Plusje klikt, kun je zelf de begintijd aanpassen door dit in het venster te typen.
  • Onderin bij ‘sessie’ kun je op het pijltje klikken en kiezen tussen 30 minuten of 60 minuten sessie.
  • Je kunt gelijk afrekenen in dit agenda systeem.
  • Mail me of het gaat om een telefonisch consult of een healing. Stuur bij een healing een recente foto van jezelf van het afgelopen half jaar, waar je alleen op staat en ik je ogen kan zien. Je kunt me ook specifieke klachten of vragen mailen, waarop ik extra kan behandelen.

Mocht het niet lukken of wil je de afspraak annuleren, neem dan contact op met mij via telefoon of mail.

Contactgegevens

Telefoon: 06-53709018

Mail:  info@praktijkannemoon.nl

Facebookmail