A (7).JPG

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen).

Wanneer hier blokkades zitten kan dat zorgen voor lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.

 

Het doel: 
Lichaam, geest en ziel weer in balans brengen

Het laten doorstromen van universele levensenergie 

De oorzaak van trauma's en blokkades oplossen

Lichamelijke en psychische klachten verminderen

Innerlijke rust en balans

Transformatie Healing

-Gewoon Anders-

 

Een transformatie healing is een uitgebreide lange healing sessie waarbij we diepe stukken aanpakken en transformeren. 

Ik geef een healing helemaal afgestemd op de persoon, waarbij ik gebruik maak van de energie van de bron, gidsen en helpers, gecombineerd met verschillende healing methoden: Reiki, Magnetiseren, Sjamanistische healingtechnieken en Acces Bars.

 • Reiki betekend ‘universele levensenergie’. Deze energie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen van de mens op elk niveau. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze waarbij deze universele levensenergie en levenskracht door handoplegging word doorgeven, waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden.
   

 • Bij Magnetiseren wordt er naast het overbrengen van universele levensenergie, gericht op de klacht of blokkade gewerkt, en krijg je inzicht over de oorzaak ervan.
   

 • Bij Sjamanistische healing maak ik gebruik van technieken en rituelen van Noord Amerikaanse indianen. D.m.v. sjamanistische healing technieken kunnen we bijvoorbeeld trancereizen maken, negatieve karmische verbindingen losmaken, zielsdelen terughalen, voorouderlijnen en vorige levens opschonen.
   

 • Acces Bars is een zachte behandelwijze waarbij er 32 punten op het hoofd (en een paar op handen en voeten) worden aangeraakt, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties en blokkades los te laten. Waardoor je direct ontspanning, energie, rust en ruimte ervaart. Het is een soort reset van je brein. Wat veel doet voor je mentale, lichamelijke en psychische welzijn.
   

De behandeling:

We beginnen met een intake gesprek, waarbij we tot de kern van je blokkade of klacht komen, en de intentie kunnen zetten voor de healing. Hierbij voel ik in welke technieken ik ga gebruiken, en verder laat ik me leiden door jou en mijn gidsen en door mijn intuïtie wat er mag gebeuren,

Bij de healing lig je lekker op een zachte matras op een behandeltafel onder een dekentje in een rustige kamer met ontspannende muziek. Ik begin met chakra- en aura heling. Dit zal door handoplegging gebeuren op het lichaam tot een paar centimeter erboven. Hierbij grond ik je energie, behandel ik blokkades en breng je energie zoveel mogelijk in balans.
Hierna gaan we de diepte in wat betreft je hulpvraag, en kan ik technieken inzetten zoals regressie, trancereizen, soulretrieval enz. Ik lees je energie en voel op dat moment wat er nodig is en waar ik mee aan de slag mag, 

Na de behandeling:

Na de behandeling hebben we een nabespreking, waarbij ik aan je teruggeef wat ik heb gevoeld en gedaan, en welke adviezen er voor jou zijn. Op deze manier kun je bewust verder gaan met je eigen helingsproces.

De behandeling werkt nog een tijdje door. In de eerste 3 weken kun je nog even extra lichamelijke of emotionele reacties krijgen, zoals moeheid, lichamelijke klachten, meer emoties, of de klacht waarmee je kwam word soms eerst even erger. Dit is normaal en een goed teken. Het komt eruit. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties en oude patronen. Door deze bewust te erkennen en doorvoelen word het sneller opgeruimd uit je systeem.

Kosten:

Sessie van 4 uur

€222,-

Incl;

-intake

-voorbereiding/afstemming

-healing met verschillende methoden en technieken

-reading

-nabespreking en advies.
-Nazorg