Healing

 • Voel je je uit balans en onrustig
 • Zit je niet lekker in je vel
 • Ben je moe, leeg of overprikkeld
 • Heb je last van stress, overspannenheid of een burn-out
 • Ervaar je heftige emoties of onverwerkte trauma’s
 • Heb je weinig contact met je gevoel of jezelf..
 • Of heb je juist last van je (hoog) gevoeligheid
 • Ben je depressief, angstig of geblokkeerd
 • Of heb je andere lichamelijke of psychische klachten?

Dan kan een healing ook iets voor jou zijn!

Wat is healing

Healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energieniveau (de aura, chakra’s en meridianen). Waar het op neerkomt bij healing is werken met energie. Daarnaast coach ik je.
Door energetische behandelingen, inzicht en intuïtie kan ik samen met jou vrede bereiken in lichaam, geest en op zielsniveau.

Healing valt onder oosterse geneeskunde. De reguliere geneeskunde is vooral gericht op één vlak, en vaak worden medicijnen voorgeschreven om symptomen tegen te gaan. Dat kan helpen, maar vaak is het maar een tijdelijke oplossing. Als de oorzaak van het probleem niet wordt opgelost zijn de klachten en de disbalans niet verdwenen. Met een healing wordt naar het geheel van de mens gekeken. Er wordt behandelt op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, energetisch en op zielniveau. Hierdoor kun je de oorzaak van een klacht op andere manieren achterhalen en oplossen.

Healing is een goede aanvulling op reguliere gezondheidszorg. Het is gebleken dat het genezingsproces hierdoor kan worden versneld.

Wat kan een healing doen

 • Je energie in balans brengen
 • Rust & balans in je leven brengen
 • Het revitaliseren van het zelfhelend vermogen
 • Lichamelijke en psychische klachten verminderen
 • Lekkerder in je vel komen
 • Opgeslagen emoties en nare gebeurtenissen loslaten
 • Bevrijding van blokkades en inzicht in wat het je te leren heeft
 • Opladen met positieve energie en levenskracht
 • Bij jezelf en in je kracht komen
 • Jezelf meer durven te laten zien zoals je bent
 • Meer contact met je intuïtie krijgen
 • In contact komen met je essentie, je bezieling en je missie

Voor wie

Healing is goed en fijn voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of te maken heeft met lichamelijke, emotionele en/ of psychische klachten of blokkades. Healing werkt op het energieniveau en kan daardoor een goede behandelmethode zijn bij vele uiteenlopende klachten. Healing herstelt de balans op alle niveau’s.

Healing is ook goed toepasbaar bij baby’s, kinderen en dieren.

Voor HSP en nieuwetijdskinderen

Hoogsensitieve- en nieuwetijdskinderen en volwassenen zijn enorm gebaat bij het werken op energieniveau. Voor hen is het extra fijn om van tijd tot tijd een healing te krijgen, omdat zij van nature veel indrukken, energieën en zelfs emoties uit hun omgeving oppikken als een soort spons. Ze kunnen dit ook niet zo makkelijk weer loslaten, omdat ze vaak minder goed in hun eigen energie en geaard zijn. Hierdoor raken zij snel overprikkeld. Door een healing word je geaard en kan de energie weer doorstromen, waardoor je weer in je eigen energie komt en daardoor weer lekker in je vel.

Mijn ervaring

Bij een healing maak ik gebruik van verschillende healingstechnieken: Reiki, Magnetiseren en Sjamanistische healingstechnieken. 

Reiki betekend letterlijk ‘universele (rei) levensenergie (ki)’. Deze energie is overal om ons heen en in ons. Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze waarbij deze universele levensenergie en levenskracht door handoplegging word doorgeven, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden.

Magnetiseren is net als Reiki het overbrengen van universele energie en levenskracht. Maar bij magnetiseren wordt er gericht op de klacht of de blokkade gewerkt. Daarnaast werk je bij magnetiseren met een gave en op een dieper intuïtief niveau. Door deze gave kan je niet alleen aan de blokkade werken maar ook antwoord krijgen waarom deze is ontstaan. Dit voorkomt dat klachten steeds weer terugkeren.

Bij Sjamanistische healing maak ik gebruik van technieken en rituelen van Noord Amerikaanse indianen. Door sjamanistische healing kan ik bijvoorbeeld entiteiten weghalen, de aura reinigen, verbindingen losmaken, levenskracht terugbrengen in het lichaam en blokkades opheffen.

Ik werk met Healing sinds 2003, toen ik mijn eerste Reiki inwijding kreeg. Ik kwam er al snel achter dat dit een natuurlijke gave van me is. En omdat ik als hooggevoelig persoon energieën en emoties automatisch aanvoel, kom ik snel tot de kern van een klacht. Omdat healing een gave is en ik er zelf enorm goede ervaringen mee had, voelde ik al vroeg dat dit bij mijn levenswerk hoorde. Om mij hier verder in te ontwikkelen heb ik de afgelopen 12 jaar verschillende cursussen gevolgd op het gebied van aura- en chakra healing, intuïtieve ontwikkeling, sjamanisme en magnetiseren. Omdat ik voel en ervaar dat al deze technieken goed werken en niet in hokjes kan denken is mijn werkwijze ontstaan door een combinatie van deze technieken aan te bieden. Ik kijk en voel wat nodig is en laat de universele energie door mij heen zijn werk doen.

Hoe werkt het

Healing werkt d.m.v. Universele Energie, ook wel levenskracht of Chi genoemd. Universele Energie versterkt het zelfgenezend vermogen van de mens. Het werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk, mentaal en emotioneel niveau. Healing werkt op de aura (het energieveld) en de chakra’s (de energiecentra) van het lichaam. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest en hebben invloed op bepaalde levensgebieden en lichaamsfuncties. Chakra’s beïnvloeden o.a. onze klierprocessen, lichaamsvorm, chronische lichamelijke kwalen, emoties, gedachten en gedrag. Chakra’s kunnen dichtzitten of niet goed werken waardoor blokkades ontstaan in de energie. Hierdoor kun je ziek worden. Door healing behandelingen kan je deze blokkades oplossen, waardoor lichaam en geest in balans komen en je je prettiger voelt. Naast het laten doorstromen van energie en het helende en ontspannende effect van een behandeling, werk ik vooral op de blokkades en op die plekken die nodig zijn om de oorzaak van de klachten op te lossen.

De behandeling

Bij een healing lig je op een behandeltafel onder een deken in een rustige kamer met ontspannende muziek. Healing word door handoplegging doorgegeven op het lichaam (op de kleding) tot een paar centimeter boven het lichaam.

Tijdens een behandeling lees ik jou energie. Ik kan dingen aan je teruggeven die ik tegenkom. Op deze manier werken we bewust aan je klacht op lichamelijk, geestelijk of emotioneel gebied.

Een healing behandeling duurt 1 uur. Ik kan ook een verkorte zittende behandeling geven, deze duurt 30 min.

Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig om goed te kunnen werken aan dieperliggende klachten. Dit is afhankelijk van de klacht en de persoon.

Na de healing:

De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste 3 weken).  In deze tijd kunnen mensen extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word eerst even erger. Dit is normaal en zelfs een goed teken. Belangrijk is om veel water te drinken, en bewust aandacht te geven aan je emoties en oude beperkende gedachten en patronen. Door deze bewust te erkennen doorvoelen word het sneller opgeruimd uit je systeem.

Healing op afstand

Woon je te ver weg of heb je een andere reden waardoor het lastig is om naar de praktijk te komen? Een healing op afstand is ook mogelijk! Kijk hiervoor bij healing op afstand.

Facebookinstagram