Acces Bars

Wil jij ook:
– Je volkomen ontspannen voelen?
– Meer rust in je hoofd?
– Minder stress?
– Meer energie?
– Belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties en blokkades loslaten?

Dan is Acces Bars wat voor jou..

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties en blokkades los te laten.
Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd (en twee op je voeten en handen) zachtjes aanraak. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte.

Hoe werkt het:

In totaal zijn er 32 energiebanen/ drukpunten. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden bv: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid enz.

Op al die gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen en emoties gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lijf.
Wanneer je nu het drukpunt op het hoofd behandeld die correspondeert met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude ballast los te laten. Moeiteloos en met gemak.

De 32 punten op je hoofd (en twee op je voeten en handen) worden bij de behandeling zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Je kan moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen, te gaan stromen en te leven vanuit je werkelijke zelf.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Effect:

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van bv:
stress, angst, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, overprikkeldheid, overgevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

In het minste geval heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven!

Facebookinstagram